|
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19-5-2017

Έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 19 ΜΑΙΟΥ  2017 στη σειρά σεμιναριακών διαλέξεων που οργανώνουμε στα πλαίσια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Θα μιλήσει ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ κ. Ελευθέριος Αγγελής, με θέμα:

"Στατιστικές μέθοδοι στη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στη διαχείριση έργων"

Ώρα έναρξης 17:15

Διάρκεια (περίπου 2 ώρες μαζί με τις ερωτήσεις του κοινού).

Ο κ. Ελευθέριος Αγγελής είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο "Στατιστική και Πληροφοριακά Συστήματα". Έχει πτυχίο και διδακτορικό από το Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ. Έχει διδάξει πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων σχετικών με Μαθηματικά, Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Αναπληρωτής Προέδρου στο Τμήμα Πληροφορικής και τον τελευταίο χρόνο Διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ιατρική Πληροφορική". Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει κυρίως στατιστικές μεθόδους στην Τεχνολογία Λογισμικού και γενικότερα στα Πληροφοριακά Συστήματα αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές όπως η ανάλυση βιοϊατρικών δεδομένων και η ανακάλυψη γνώσης από δεδομένα του παγκόσμιου Ιστού. Από το 2007, ως προσκεκλημένος ερευνητής, συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο της Σουηδίας Blekinge Tekniska Hogskola (BTH). Επίσης συμμετείχε ως εταίρος ή συντονιστής σε αρκετά εθνικά ή ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 180 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και συλλογικούς τόμους. Το έργο του έχει λάβει πάνω από 3.300 αναφορές ενώ σε εργασία που δημοσιεύτηκε το 2011 στο περιοδικό Journal of Systems and Software του εκδοτικού οίκου Elsevier κατατάχτηκε 4ος ανάμεσα στους 15 κορυφαίους ερευνητές στην περιοχή τεχνολογίας συστημάτων και λογισμικού για την περίοδο 2004-2008.

Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την πρόσκληση σε όποιον άλλο εκτιμάτε ότι θα ήταν χρήσιμο να παρακολουθήσει τη διάλεξη.

Χώρος διεξαγωγής: Κτήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών Πληροφορικής, 1ος όροφος, αίθουσα 6.


2481
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΘΕΩΡΙΑ ΧΠΕ - ΒΑΘΜΟΙ (22/6/2018)

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τους βαθμούς της Θεωρίας ΧΠΕ. Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε το γραπτό σας επικοινωνήστε μέσω e-mail με το διδάσκοντα μέχρι 28/6. Μετά οι βαθμοί θα καταχωρηθούν στο ΔΙΟΝΥΣΟ.  Περισσότερα »

ΣΔΒΔ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18:00-20:00 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11/6/2018)

Η τελική βαθμολογία του Εργαστηρίου επισυνάπτεται. Όσοι έχουν πρόβλημα και επιθυμούν να δουν τα αρχεία τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το διδάσκοντα το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18/6. Στη συνέχεια οι βαθμοί θα καταχωρηθούν στο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.  Περισσότερα »

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" (ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ) (2/6/2018)
Εξετάσεις Εργαστηρίου Μαθήματος "Συστήματα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας" (29/5/2018)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (26/4/2018)

Αύριο Παρασκευή 27/4 και ώρα 17:30 στην αίθουσα ΔΔΕ6 θα μιλήσει ο κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος με θέμα "Το παράδειγμα του Πρωτέα: Έργα στον εθελοντικό και τον τρίτο τομέα της οικονομίας". Η διάλεξη οργανώνεται στα πλαίσια του ΠΜΣ στη Διοίκηση & Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων και απευθύνεται σε όλους.  Περισσότερα »

  © Copyright 2018 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr